TEATRE
Cultura 10/05/2011

Sol Daurella, presidenta de Cobega, nova presidenta del Teatre Nacional

Demà es presentarà el nou consell d'administració del Teatre Nacional, del qual ha trascendit només el nom de la presidenta, la consellera delegada de Cobega (Coca-Cola)

Laura Serra
1 min

BARCELONALa poderosa Sol Daurella, presidenta delegada de Cobega (l'empresa concessionària de Coca-Cola) prendrà possessió demà com a nova presidenta del TNC, en substitució de Romà Cuyàs (també president de la Federació Catalana d'Atletisme). Demà es presentarà en societat el nou consell d'adminisració de la societat anònoma Teatre Nacional S.A., del qual encara no han transcendit la resta de noms. Demà el conseller de Cultura Ferran Mascarell particiàrà en la constitució dels nous vocals d'aquest òrgan.

Tot i que Daurella viu allunyada de la premsa, és una de les dones més riques d'Espanya, com a presidenta de Cobega, la primera empresa espanyola que va tenir llicència per embotellar Coca-Cola el 1951 i que ha tingut una expansió exponencial per Europa i l'Àfrica. A més, és consellera i propietària d'altres empreses (del salmó a empreses televisives com el Canal Català) i patrona d'entitats com el Palau de la Música.

Fins ara els vocals del consell eren: Lluís Noguera, Jordi Coca, Joan Manuel del Pozo, Josep Maria Diéguez, Anna Falguera, Jordi Font, Pau Monterde, Raimon Ribera, Judit Sans, Immaculada Turu, Eduard Voltas i Pilar Bayarri

stats