LITERATURA
Cultura 01/11/2019

Tots els contes de Pere Calders, amb l’ARA

Els dos volums amb tots els relats de l'escriptor es poden aconseguir a la botiga 'online'

Ara
1 min
Tots els contes de Pere Calders,  amb l’ARA

BarcelonaPere Calders (1912-1994) és un dels escriptors més màgics i onírics de la literatura catalana. Els seus contes, tenyits d’humor i realisme màgic, estan marcats per la vocació de distreure i divertir el lector a partir d’històries deliciosament absurdes i explicades amb una capacitat imaginativa remarcable. L’any passat l’editorial Rosa dels Vents va decidir recuperar tota la narrativa breu completa de l’autor, concentrada en dos volums: Contes (1936-1968) i Contes (1978-1992).

Els llibres inclouen els relats iniciàtics de Calders, escrits just després que comencés la Guerra Civil, contes inèdits i històries elaborades des de l’exili a Mèxic. Els volums ressegueixen tota la trajectòria literària de Calders, ja que recullen des del primer relat que va publicar el 20 de novembre del 1933 a l’ Avui: Diari de Catalunya -que es deia Uns quants dies entre ximples - fins a diversos contes publicats amb el pseudònim Pere Gallarí i quatre contes que van quedar fora de Cròniques de la veritat oculta, entre d’altres.

La nova edició de Rosa dels Vents està il·lustrada per Ignasi Font, que amb els seus dibuixos ha volgut retre un homenatge a l’univers de Calders amb una inventiva i una delicadesa extraordinàries. A partir d’avui els dos volums de relats es poden aconseguir amb l’ARA per un preu de 21,90 euros cadascun. La compra dels llibres és online i l’enviament s’haurà de fer per missatger.

Com pots aconseguir la promoció?

La venda dels dos volums estarà disponible online a partir del 2 de novembre i l’enviament s’haurà de fer per missatger.

Preu de cada volum (es poden comprar per separat): 21,90 €

stats