Cultura 11/01/2017

Txarango, Sopa de Cabra i Amaral s'afegeixen al concert pels refugiats

El cartell del concert benèfic de l'11 de febrer es completa amb una cinquantena d'artistes entre els quals hi ha Lax'n'Busto, Gossos, Macaco, Santi Balmes, Andrea Motis i Los Chichos

Ara
2 min
Gerard Quintana i el guitarrista Jaume Soler, 'Peck' / PERE VIRGILI

BarcelonaUna cinquantena d'artistes pujaran a l'escenari a favor de l'acollida de refugiats en el gran concert per a les persones refugiades que se celebrarà l'11 de febrer al Palau Sant Jordi. A les primeres confirmacions de Lluís Llach amb Sílvia Bel, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García i la Fura dels Baus s'hi afegeixen ara els noms de Sopa de Cabra, Amaral, Txarango i Lax'n'Busto, entre molts d'altres. Les entrades ja són a la venda.

El concert relatarà la història d'una persona refugiada que fuig de la guerra i la fam i constarà de tres blocs que representaran les tres parts del viatge del protagonista: l'origen, que és la guerra i la misèria, el trajecte, amb l'enfrontament als perills del mar i les fronteres, i l'arribada, que sovint es tradueix en un camp de refugiats.

La iniciativa és part de la campanya Casa nostra, Casa vostra i tots els beneficis es destinaran a projectes d’organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de trànsit. La campanya també organitza una gran recollida de signatures el 5 de febrer i una gran manifestació de cara al 18 de febrer.

El cartell final del concert queda així: Txarango, Antonio Orozco, Lluís Llach i Sílvia Bel, Manolo García, Macaco, Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra, Amaral, Los chichos, Roger Mas, Paco Ibañez, Joan Dausà, Marina Rossell, Ismael Serrano, Aziza Brahim, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Feras Almalat, Cheb Balowsky, 1st African Gospel Choir, Peripatètics de Merlí, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Minyons de Terrassa, Castellers de Vilafranca, Colla Jove de Tarragona, Orquestra Simfònica de l'ESMUC, Coral Carmina, Manu Guix, Companyia Elèctrica Dharma, Santi Balmes, Gossos, Jofre Bardagí, Feras Almalat, Gemma Humet, Judit Neddermann, Sílvia Comas, Núria Graham, Pemi Fortuny, Lucrecia, Gertrudis, Lax'n'Busto, Bonobos, Itaca Band, La Sra. Tomasa, Clara Peya, Guillem Roma, Oriol Barri, Joan Masdeu, Sara Pi, Edna i Kathy Say, Anna Roig, Andrea Motis, Elena Gadel i Ivette Nadal.

stats