MÚSICA
Cultura 30/09/2011

Feliu Ventura, Miquel Gil i Guillamino, a la temporada de Músiques Modernes de L’Auditori

Perico Sambeat, José Ignacio Lapido, Anoushka Shankar i Pau Vallvé completen una programació que arrenca dissabte el quartet Folkincats

Ara
1 min
L'home tranquil Feliu Ventura a Sant Feliu de Guíxols, on passa els últims dies de vacances abans de començar la nova gira.

BarcelonaL’Auditori comença aquest cap de setmana la temporada de Músiques Modernes, formada per 22 concerts amb una clara voluntat de donar a conèixer la música del país i els joves talents, amb la presentació del nou disc de Folkincats, L’aigua no es mou.

Els seguiran més propostes d'artistes del país com Feliu Ventura, que torna als escenaris per defensar el seu nou disc, Música i lletra; el cantaor valencià Miquel Gil, que presenta les adaptacions de cançons tradicionals Per Marcianes; Guillamino, que defensarà Fang, a mig camí entre el pop i el soul, o Élena, que presenta el sisè disc, D’herois i desastres.

La programació aposta per la gent de casa sense deixar de banda els artistes espanyols i internacionals, amb Oreka TX+Kukai+Amaren Alabak, la cantaora flamenca Argentina, José Ignacio Lapido, que presenta De sombras y sueños, Tommy Emmanuel o la compositora i sitarista Anoushka Shankar. En aquest inici de temporada tampoc podia faltar l’Orquestra Àrab de Barcelona, grup resident de L’Auditori, que presenta nou disc, Libertad.

Dins del cicle de jazz Contrabaix destaca el concert del gran compositor i saxofonista Perico Sambeat, al capdavant d’un nou projecte que el reuneix amb excepcionals jazzmen de l’escena internacional, Perico Sambeat Quintet.

L'Auditori tancarà el primer trimestre de la temporada de Músiques Modernes amb Pau Vallvé, que defensarà 2010 després d’un any de presentar-lo per Catalunya.

stats