La portada
Cultura 14/10/2016

Verónica Alonso: “L’estilisme ajuda a treure la millor versió d’un mateix”

Estilista de moda i videoclips

Laia Beltran
1 min
Verónica Alonso:"

REW

<<

“A la meva mare li encantava el Carnestoltes, de petita ens feia unes disfresses increïbles!”, recorda Verónica Alonso. El millor de tot? Que podia jugar amb els retalls que corrien per casa. “Sempre m’ha agradat dibuixar i fer roba. I també mirar videoclips. La música m’apassiona!”. Tot i això, es va matricular a filologia anglesa. “Després del primer any li vaig dir al meu pare que no, que el que jo volia era estudiar disseny de moda”. I ho va aconseguir. Adéu, Cantàbria. Hola, Barcelona.

PLAY

>

Amb el títol a la butxaca se’n va anar a Londres, on, a més d’aprendre a tocar la bateria, va treballar d’ajudant d’estilisme de Sophia Kokosalaki. “Va ser una experiència molt enriquidora i, a més, vaig descobrir una nova professió”. Allò no era tan avorrit com l’hi havien pintat. “Amb l’estilisme pots crear, ser un artista... De fet, es tracta de donar un toc a la roba, de treure la millor versió d’un mateix, de crear un personatge”.

FF

>>

De tornada a Barcelona, i per una carambola, es va convertir en la bateria del grup de pop-rock Me & The Bees. “Ja hem gravat el tercer disc, es publicarà l’any que ve”, diu emocionada. Ho compagina amb la seva carrera d’estilista de publicitat i editorials de moda, que ha consolidat sota el nom de Verónica Febrero. “El que més m’agrada, però, és fer l’estilisme de videoclips, per la llibertat artística que tens”. L’últim? “El de Rosalía & Refree, que està a punt de sortir. Però ara mateix el que m’encantaria és fer una pel·lícula”.

stats