Cultura 14/10/2014

Vicenç Villatoro serà el nou director del CCCB

Tot just ahir va fer pública la seva renúncia el director dels darrers tres anys, Marçal Sintes

Ignasi Aragay
1 min

BarcelonaEl relleu no s'ha fet esperar. Tot just aquest dilluns el director actual del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Marçal Sintes, feia pública la seva renúncia per sorpresa un any abans del previst i, segons ha pogut saber l'ARA de fonts oficials, aquest dimarts la Diputació de Barcelona ja anunciarà el seu relleu: serà l'escriptor i articulista Vicenç Villatoro, que fa just un any va deixar la direcció de l'Institut Ramon Llull per dedicar-se a l'escriptura.

Vicenç Villatoro acaba de publicar una autobiografia familiar, 'Un home que se'n va', i és col·laborador habitual de l'ARA, amb la secció DietariVV. Previsiblement ocuparà el càrrec al CCCB a partir del gener, quan Sintes plegarà per tornar a la universitat. Com que l'actual director va anunciar la seva renúncia el mes de setembre, la Diputació ja tenia previst el seu relleu. Ahir ja van afirmar a l'ARA que la transició seria ràpida per evitar especulacions.

Segons Sintes, el nou director es trobarà un CCCB amb un pressupost estable que supera els 9 milions d'euros i una vuitantena de treballadors.

stats