Els malucs no enganyen: Shakira, encantada amb uns universitaris d'Oxford que es mouen com ella

Un grup d'estudiants triomfa a internet amb un vídeo en què versionen diversos temes de la cantant colombiana

Un grup musical de la universitat anglesa d'Oxford ha saltat a la fama a internet després que la cantant Shakira mostrés a les xarxes la seva admiració per la versió que els joves han fet d'una de les seves cançons més famoses. En els seus comptes de Facebook i Twitter, Shakira ha compartit el vídeo que mostra als membres del grup –amb el nom Out of the blue, integrat únicament per homes– movent els malucs i versionant el 'Hips Don't Lie' (Els malucs no enganyen), a més d'altres temes de la cantant, com 'Whenever, Whatever' i 'Waka Waka'.

Shakira, que té 26,2 milions de seguidors a Twitter i més de 100 milions a Facebook, va dir que estava "encantada" amb el 'medley'. Des d'aquell moment, el vídeo que mostra els 15 estudiants vestits amb l'uniforme de la facultat, cantant a 'capella' i ballant amb l'estil de la cantant, ha obtingut un gran èxit i ja suma més de 874.000 reproduccions al portal YouTube.

En declaracions a 'The Guardian', el líder del grup, el baríton Joshua Barr, ha explicat que van decidir gravar el vídeo perquè "ens encanten les cançons de Shakira i perquè vam pensar que seria interessant per a tothom. No ens podíem creure que Shakira ens havia tuitejat. El missatge de Facebook va ser signat personalment per ella, així que sabíem que ella havia vist el vídeo, és increïble".

"Com es fa evident en el vídeo, no tenim por que se'ns vegi fent ximpleries. Un grup de nois movent els malucs i els culs a l'estil Shakira no és el que la majoria de la gent espera veure, per això crec que és tan popular", ha afegit Barr.

Els beneficis que generi el vídeo, gravat en un sol dia, aniran destinats a la Helen & Douglas House, un hospici d'infants i joves a Oxfordshire, el comtat del sud d'Anglaterra on hi ha la universitat.