Teatre musical
Cultura 05/05/2014

'Hits' a cappella i humor blanc, la recepta dels Voca People

La companyia, integrada per vuit intèrprets, torna a portar les seves versions d'Abba, Queen i Michael Jackson al Teatre Victòria

Laura Gea Mallorquí
1 min
Els 8 integrants de Voca People

BarcelonaDes d'òpera fins a èxits de pop, rock i versions de musicals, tot a capella i amb tècniques de 'beat box'. Els Voca People tornen a Barcelona amb un espectacle musical en clau d'humor que es podrà veure al Teatre Victòria des del 7 de maig fins al 8 de juny. L'espectacle, creat i dirigit per l'israelià Lior Kalfo, ha aconseguit un èxit internacional i s'ha representat en diverses ciutats del món.

Vestits completament de blanc i amb els llavis vermells, els protagonistes interpreten vuit extraterrestres del planeta Voca que fan un aterratge forçós amb la seva nau especial al planeta Terra. El generador de la nau, que funciona amb energia musical, se suposa que només es pot carregar amb música.

Els vuit artistes de l'elenc (tres cantants femenines, tres de masculins i dos intèrprets de 'beat box') arriben a l'escenari del Paral·lel amb un repertori que repassa tota la història de la música i que inclou des de simfonies de Beethoven o peces de Bizet fins a les cançons més populars d'Abba, Queen, Michael Jackson i Dolly Parton.

La companyia ha presentat aquest dilluns l'espectacle dalt d'un bus turístic que ha sortit de Plaça Catalunya i ha anat fins a la Sagrada Família, on els protagonistes han anat cantant i fent parades al carrer per oferir un tastet de l'espectacle.

stats