Vila-seca, el plaer de tornar

La població del Tarragonès t'espera per viure experiències úniques

2 min
La Torre d'en Dolça presideix el parc referent de Vila-seca

Un sempre torna al lloc on va ser feliç i on va viure moments memorables. Aquest estiu, Vila-seca t’espera per viure experiències úniques. Gaudeix del mar en calma. De platges de sorra fina i daurada. De cultura i parcs amb història. D’espais verds. De diversió i adrenalina. 

Vila-seca destaca pels 3 quilòmetres de la platja de la Pineda i les seves aigües, tranquil·les, nítides i de pendent molt suau, que la fan ideal per gaudir en família. 

Un llarg passeig embolcalla la platja de la Pineda. La seva façana marítima és un dels espais públics urbans oberts al mar més grans de la Costa Daurada. De gran qualitat i un alt valor paisatgístic i mediambiental, llueix des del 1999 la bandera blava que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). 

Espais verds 

A Vila-seca hi trobaràs la Sèquia Major, la zona d’aiguamolls de Catalunya més important entre el delta de l’Ebre i el delta del Llobregat. Amb 17,3 hectàrees, acull una gran biodiversitat i representa un punt important de pas i descans per a les aus migratòries. Les visites duren dues hores i transcorren d’agost a febrer.

Entre Vila-seca i la Pineda Platja hi ha el Parc de la Torre d’en Dolça, que, dissenyat amb criteris de sostenibilitat, constitueix un important pulmó verd del territori. S’anomena així per la torre que es troba al mig del parc i que està integrada dins d’un espai natural de 37 hectàrees. 

Experiències úniques 

La platja i els espais verds de la destinació esdevindran aquest estiu enclavaments on tornar a connectar amb la natura i amb l’entorn, però també amb tu mateix i els que més estimes. Descobreix el lloc on les tortugues tornen i aprèn a reconèixer el seu rastre als tallers en família; endinsa’t al cor del Parc de la Torre d’en Dolça a través dels seus senders i envolta’t de natura, aiguamolls i aus a la Sèquia Major. 

Torna a ser petit per un dia amb les gimcanes familiars i les rutes de parcs, i fes esport en un entorn idíl·lic amb activitats dirigides, com zumba, ioga o crossfit, i gaudeix de les instal·lacions esportives de Vila-seca, com el workout i les diverses àrees de salut. I recorda que totes aquestes propostes són del tot gratuïtes. 

Xiscla d’emoció a Port Aventura World, amb els seus tres parcs temàtics: Port Aventura Park, Caribe Aquatic Park i Ferrari Land, i llisca per tobogans increïbles a Aquopolis Costa Daurada. 

Perquè viure experiències úniques en família serà el millor record de les vacances. Vila-seca és un lloc que et farà tornar.

Més informació:

www.lapinedaplatja.info Telèfon 977.39.03.62

Facebook, Twitter i Instagram: @lapinedaplatja 

stats