Economia 27/03/2013

Acciona recorrerà davant el Suprem l'anul·lació de l'adjudicació de l'ATLL

L'empresa vol deixar sense efecte l'acta del TSJC que els aparta de la gestió d'Aigües Ter-Llobregat seguint les recomanacions d'un òrgan administratiu del Govern

Efe
1 min

BarcelonaAcciona recorrerà davant el Tribunal Suprem l'acta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga a executar la resolució en què s'anul·lava l'adjudicació d'Aigües-Ter Llobregat (ATLL) a Acciona. Es tracta d'una resolució que va dictar l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals (OARCC).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En tres actes notificades avui, el TSJC desestima la petició de la Generalitat i d'Acciona que se suspengués de forma cautelar l'efectivitat de la resolució de l'OARCC, en considerar que es va basar en un "argument perfectament sostenible", l'encert del qual haurà de ser examinat quan la justícia analitzi la causa principal.

En un fet rellevant remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Acciona indica que les decisions adoptades pel TSJC resolen les mesures cautelars, però que no prejutgen el fons de l'assumpte.

Per això, la companyia assegura que ATLL Concessionària de la Generalitat, de la qual Grup Acciona posseeix un 39% del capital, "continuarà prestant els serveis de gestió del servei de proveïment d'aigua en alta de la xarxa Ter-Llobregat, com ha fet fins ara".

stats