Publicitat
Publicitat

Apple tanca la seva botiga 'online' a Rússia temporalment

La caiguda de la divisa russa ha portat a Apple a tancar la seva botiga mentre revisen els preus per tal de no tenir pèrdues

Apple ha avisat que la seva botiga 'online' romandrà fora de servei a Rússia mentre revisen els preus. Així ho ha indicat el representant de la companyia Ala Heley en un comunicat on el disculpen amb els consumidors “per les molèsties”. Aquesta interrupció de les vendes l'han atribuït a les fluctuacions extremes del ruble.

Apple ja ha intentat combatre ens altres cassos les variacions del ruble. Per exemple, el mes passat va incrementar el preu de l'iPhone 6 en un 25%.

La moneda russa ha perdut avui al voltant d'una quarta part del seu valor tot i que l'augment inesperat dels interessos anunciat de matinada pel banc central de Rússia.

Apple ha afirmat que monitoritza el valor de les diferents monedes mundials i que té en compte les seves fluctuacions. “Tenim un programa que mitiga l'impacte del canvi de divises” explica el president financer de la companyia, Luca Maestri, “però aquests programes són temporals”.

Més continguts de