Publicitat
Publicitat

FINANCES

Banco Popular i Banco Pastor ultimen la fusió

La cotització de les dues entitats està suspesa de manera cautelar des de les 15 hores d'avui

El Banco Popular i el Banco Pastor són a punt de tancar la seva fusió, segons han confirmat fonts financeres a Efe, la qual cosa explica que les dues entitats hagin estat suspeses aquesta tarda de cotització.

Poc abans de les 15 hores, la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit suspendre de manera cautelar la cotització dels dos bancs al·legant que podien donar-se circumstàncies "que podrien pertorbar el normal desenvolupament de les operacions dels valors".

El Banco Pastor, juntament amb la intervinguda CAM, Unnim, CatalunyaCaixa i Caja3, va ser una de les entitats espanyoles que van suspendre les proves de solvència fetes a la banca europea i que es van donar a conèixer el 15 de juliol.  El Popular va assolir un nivell de solvència del 5,3%.

En el moment de la suspensió, les accions del Banc Popular pujaven un 1,34% fins als 3,56 euros per títol i les del Pastor, un 4,84% fins als 3,03 euros.

La capitalització borsària del Popular és de 5.000 milions d'euros per 830 milions la del Pastor. Pel que fa als actius totals (amb dades del juny), el Popular compta amb 130.398 milions, mentre que els actius del Pastor sumen 30.955 milions.

El Popular té una plantilla de 14.111 persones i una xarxa de 2.222 oficines, mentre que el Pastor té 4.124 treballadors i 588 sucursals

Més continguts de