Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

Brussel·les obliga el BBVA a avançar un any el nou ajust a Unnim

La Comissió Europea (CE) condiciona l'adjudicació de l'antiga caixa vallesana a la reducció de 332 oficines i 1.218 llocs de treball. El BBVA mantindrà la marca catalana

El grup BBVA ha tancat la compra d'Unnim Banc un cop rebuda l'autorització de la direcció general de Competència de la Comissió Europea (CE) i de la Comissió Nacional de la Competència. A partir d'aquest divendres Unnim passa a formar part del BBVA. Amb tot, Brussel·les ha avançat un any l'ajust que el segon banc espanyol ja havia plantejat un cop el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) li va adjudicar Unnim fa quatre mesos. 

Així, la CE ha fixat un nou ajust a Unnim de 332 oficines i una reducció de 1.218 llocs de treball fins al 2014. El BBVA havia previst una retallada molt semblant, però havia anunciat que la faria en tres anys.

Una de les incògnites més ben guardades del banc que presideix Francisco González era el futur de la marca comercial Unnim, fruit de la fusió de les antigues caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu. Al final, el BBVA mantindrà la marca tot i el poc temps que fa que figura a les oficines.


Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT