Publicitat
Publicitat

Catalunya ingressa un rècord d'11.300 milions gràcies al turisme estranger

S'han registrat més de 23,5 milions de turistes durant el 2011, la qual cosa suposa un increment del 5,7% respecte a l'any anterior

El nombre de visitants estrangers a Catalunya va créixer l'any passat, tot i la crisi, i es va assolir un nou rècord d'ingressos. Els turistes van deixar a Catalunya 11.300 milions d'euros, segons el balanç de la Generalitat.

La xifra suposa un creixement del 7,8% respecte als ingressos de l'any anterior, segons ha dit a Madrid la directora general de Turisme, Marian Muro.

Pel que fa als visitants, l'increment va ser del 5,7%. Més de 23,5 milions de turistes van venir a Catalunya entre estrangers, catalans i visitants de la resta de l'Estat. Pel que fa als ciutadans estrangers, l'augment va ser del 4,6%.

Els catalans que van fer vacances al Principat van créixer un 5,6% i els turistes de la resta d'Espanya van ser un 6,4% més que l'any 2010.

El director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, ha acompanyat la responsable de Turisme del Govern a la fira sectorial Fitur a Madrid, on ha presentat la nova campanya promocional "Catalunya. M'agrada compartir", en la qual les xarxes socials prenen gran protagonisme.

Més continguts de