Publicitat
Publicitat

Caixes d'estalvis

El ràtio de solvència de l'entitat se situa en l'11,3%

CatalunyaCaixa obté uns beneficis de 124 milions

CatalunyaCaixa tanca el primer semestre de l'any amb uns beneficis que ascendeixen a 124,1 milions d'euros, un 36% més que el 2010. L'entitat ha fet saber que el seu procés de fusió es troba “completament tancat”.

L'entitat catalana CatalunyaCaixa ha tancat el primer semestre de l'any amb uns beneficis que ascendeixen a 124,1 milions d'euros, un 36% més que els beneficis que va obtenir l'entitat durant el mateix període l'any 2010.


Els resultats inclouen, segons l'entitat, l'efecte derivat per la venda d'accions de Repsol-YPF en un moment en què el mercat va mostrar-se favorable. A més, CatalunyaCaixa ha fet una dotació especial de 85 milions d'euros per provisions genèriques. Excloent aquests elements atípics, el benefici atribuït seria de 92,3 milions, un 1,4% superior.


Per una altra banda, el ràtio de solvència de CatalunyaCaixa se situa en l'11,3%, i el seu capital de màxima qualitat en el 8,0%. El negoci principal de l'entitat se situa en una solvència del 7%, 0,7 punts superior.


L'entitat ha fet saber, mitjançant un comunicat, que el seu procés de fusió, que ha obligat reduir un 25% la seva xarxa d'oficines i un 15% la seva plantilla, es troba “completament tancat”.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT