Damm preveu facturar més de 2.000 milions el 2022

La companyia vol impulsar les vendes duplicant les exportacions

El grup cerveser Damm calcula que superarà els 2.000 milions d'euros de facturació l'any 2022. En la junta d'accionistes celebrada aquest dimarts, el president executiu de la companyia, Demetrio Carceller, ha presentat l'estratègia corporativa per als pròxims tres anys, que inclou sobrepassar els 2.000 milions de facturació i duplicar les exportacions actuals.

La junta d'accionistes també ha servit per fer balanç de l'exercici del 2018, que Damm va tancar amb una facturació total de 1.264 milions d'euros. Aquests registres suposen un 8,7% més de facturació que l'any anterior i un benefici net de 112,6 milions d'euros.

Dels més de 1.200 milions d'euros facturats, un 26% provenen del mercat internacional, dades que Damm preveu duplicar el 2022. La companyia és present en 120 països i vol sumar-se al creixement del sector cerveser espanyol, que ha augmentat les exportacions un 240% els últims deu anys. Damm té una xarxa comercial en diversos continents i que treballa en països com els Estats Units, el Regne Unit, la Xina, Xile i Austràlia.

Demetrio Carceller, president de Damm, ha afirmat que l'empresa està "en un gran moment" gràcies a uns "resultats excel·lents, unes marques molt sòlides i un mercat en creixement". En aquesta línia, Carceller ha destacat la importància d'un creixement sostenible i ha remarcat que l'empresa va invertir 4 milions d'euros el 2018 per reduir l'impacte mediambiental.