Dimiteix el director general d'Amazon a Espanya, François Nuyts

Fonts pròximes a la companyia desvinculen la sortida dels conflictes laborals al magatzem de Madrid

El director general d'Amazon per a Espanya i Itàlia, François Nuyts ha presentat la seva dimissió al gegant del comerç electrònic per dedicar-se a altres projectes empresarials, segons ha avançat 'El Mundo' i han confirmat fonts pròximes a la multinacional a l'ARA. La companyia ha agraït al directiu la seva contribució en la millora de l'experiència dels clients en tots dos països.

La sortida de Nuyts de la multinacional nord-americana no serà immediata, ja que encara no hi ha una data exacta perquè deixi l'empresa. Tot i així, ja s'ha posat en marxa el procés per escollir un nou director general. Fonts pròximes a Amazon han desvinculat el relleu del director general de la conflictivitat laboral que hi ha hagut a l'empresa en els últims mesos, després de les jornades de vaga al centre logístic de San Fernando de Henares (Madrid).

"Li desitgem el millor en el futur", asseguren des de la multinacional. Nuyts era director del negoci 'retail' d'Amazon a Espanya i Itàlia des del 2011, mentre que el director d'operacions per a tots dos mercats, Fred Pattje, és el responsable dels magatzems logístics de la companyia.