Les conserves Espinaler aterren als Estats Units

L'empresa catalana va arribar per primer cop als 13 milions de facturació el 2015

Les conserves i la salsa per condimentar l'aperitiu Espinaler es vendran per primer cop als Estats Units ben aviat. L'empresa ha arribat a un acord amb un distribuïdor local, Ondarrea Foods, per començar a exportar el producte a Nova York, Washington, alguns locals de Carolina del Nord i Florida.

La companyia s'havia marcat com a fita aquest any entrar al mercat nord-americà després que el 2015 fes la seva primera incursió a Hong Kong amb una vermuteria. El proper objectiu en el pla d'expansió internacional de l'empresa és Taiwan, on aviat començaran a distribuir-se els seus productes.

Espinaler va tancar l'any passat amb unes vendes de 13 milions d'euros, una fita que mai abans havia assolit i les exportacions van duplicar-se respecte del 2014. L'empresa ja ven a 25 països, com ara el Japó (on va cedir el seu nom per obrir una Taberna Espinaler el 2014), el Regne Unit, Itàlia, Alemanya, Austràlia o Indonèsia.

L'empresa, que celera el 120è aniversari aquest any, combina els seus productes de gamma més premium amb una segona marca més econòmica, Pepus, que va començar a vendre a mitjan 2015.

Més continguts de