Publicitat
Publicitat

FINANCES

Fainé: "No existeix cap negociació amb Bankia"

El president de CaixaBank nega que hi hagi "cap equip de treball" per analitzar una integració entre els dos bancs

El president de La Caixa, Isidre Fainé, ha subratllat avui que no existeix "cap negociació amb Bankia ni cap equip de treball" conjunt per estudiar una integració entre Bankia i CaixaBank.

Durant un dinar organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, Fainé s'ha referit així a les especulacions al mercat respecte a una eventual integració entre les dues entitats financeres.

Precisament ahir, el ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, va destacar la importància del fet que es produeixi una "segona ronda de consolidació del sector bancari espanyol", encara que no va voler entrar en qui han de ser els seus protagonistes.

Al final d'un acte organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, Fainé ha pres la paraula per "clarificar" les informacions que apunten a una eventual fusió entre CaixaBank i l'entitat que lidera Rodrigo Rato, informa Efe.

"No hi ha cap negociació amb Bankia ni cap equip de treball treballant, ni hi ha papers de Bankia. Aquesta és la veritat", ha tancat.

El ministre d'Economia no va voler opinar ahir sobre les informacions que apunten a una possible fusió de Bankia i CaixaBank.

Sí que va apuntar, en línia amb l'anunciat fa uns dies pel president del govern, Mariano Rajoy, que l'executiu espanyol donarà a conèixer la seva proposta de reforma del sector financer a mitjan febrer.

El Govern també va evitar ahir fer comentaris sobre una hipotètica fusió entre CaixaBank i Bankia, que integra les antigues Caja Madrid i Bancaixa, entre d'altres entitats.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT