Publicitat
Publicitat

De Guindos assegura que "Espanya està fent ara el que va fer Alemanya fa deus anys"

En la trobada entre empresaris espanyols i alemanys prèvia a la reunió de Merkel i Rajoy a Madrid, el ministre espanyol defensa les reformes del seu govern i les compara amb les que va fer fa una dècada Alemanya

El ministre espanyol d'Economia, Luis de Guindos, ha afirmat aquest dijous que Espanya està fent ara en matèria econòmica "el que Alemanya va fer fa deu anys", pel que fa a mesures i reformes per millorar el mercat laboral, la competitivitat i els problemes financers.

De Guindos ho ha manifestat així durant la inauguració de la trobada hispano-alemanya d'empresaris en què han participat, entre altres, els presidents de la Confederació de la Indústria Alemanya (BDI); Hans Peter Keitel, de la CEOE; Joan Rosell, i el secretari d'Estat de Comerç espanyol, Jaime García-Legaz.

El ministre d'Economia ha recalcat la importància per a Espanya de comptar amb un soci com Alemanya, el "principal" en les relacions econòmiques internacionals.

De Guindos ha subratllat el que, segons ell, són els punts forts de l'economia espanyola: la competitivitat i la sostenibilitat, bases per generar creixement i perquè Espanya guanyi quota de mercat internacional.

Ha exposat les principals reformes que ha aprovat el govern espanyol, especialment la laboral i la financera, i ha afirmat que l'agenda reformista de l'executiu de Rajoy continuarà amb l'impuls de la llei d'unitat de mercat, la de modificació dels organismes supervisors i la del sector energètic, i més liberalització dels serveis professionals.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT