Mercat Immobiliari

SFL guanya 90 milions en el primer semestre de l'any

Els ingressos per rendes de filial francesa ascendeixen a 71,6 milions. El valor de mercat dels actius de SFL arriba als 3.198 milions d'euros. La taxa d'ocupació dels actius de SFL puja fins al 94%.

Société Foncière Lyonnaise (SFL), filial francesa de l'empresa Colonial dedicada a la venda i al lloguer d'oficines, ha tancat el primer semestre de l'any amb un benefici de 90,1 milions d'euros, enfront dels 50,6 milions d'euros obtinguts en el mateix període de l'exercici del 2010.

El President del Consell d'Administració de SFL i també President de Colonial, Juan José Brugera, ha parlat de la situació financera francesa i a atribuït part de l'èxit de Colonial al fet que “Colonial té el 60% dels seus actius a França, un mercat menys exposat a la crisi que l'espanyol i que es troba en una clara situació de creixement”.

Els comptes financers de SFL dels primers sis mesos de l'any 2011 mostren, a més, que els ingressos per rendes se situen en 71,6 milions d'euros.

El valor de la taxació a juny de 2011 ha estat un 2,9% superior a la dades de desembre de 2010 aconseguint un valor de 3.198 milions d'euros de capital patrimonial.

La taxa d'ocupació en aquest exercici es troba en el 94% enfront del 90% de 2010, a causa de la signa de contractes d'arrendament que es van dur a terme l'any passat amb ESMA, Louis Vuitton Melletier, Lagardère i Zurich. En conjunt, s'han comercialitzat 14.000 metres quadrats en els primers sis mesos de l'any, en un mercat del lloguer que es va ralentir considerablement en el segon trimestre de l'any 2010.