Joan Pujol deixa de ser secretari general de Foment del Treball després de 35 anys

El substituirà el fins ara director general d'internacional de la patronal, David Tornos

El fins ara secretari general de Foment del Treball, Joan Pujol, ha deixat el càrrec després de 35 anys exercint aquesta responsabilitat. Pujol abandona la secretaria general la mateixa setmana en què l'expolític Josep Sánchez Llibre ha assumit la presidència de la gran patronal catalana en substitució de Joaquim Gay de Montellà.

El substitut de Pujol com a primer executiu de l'estructura de Foment serà David Tornos, que és actualment el director del departament d'internacional de la patronal catalana.

Foment ha informat aquest divendres, en un comunicat, que Joan Pujol ha transmès la seva intenció de retirar-se del càrrec tant al nou president de Foment, Josep Sánchez Llibre, com als vicepresidents de la institució. Sánchez Llibre, que va ser proclamat nou president el 5 de novembre, ha agraït a Pujol els seus anys de dedicació i ha destacat el seu compromís amb el món empresarial català.

Per substituir Pujol, Sánchez Llibre proposarà a la reunió de la junta directiva del 3 de desembre el nom de David Tornos. Tornos, que actualment és director del departament d'internacional de la patronal, és també membre del comitè consultiu del Cidob, i de la comissió de relacions internacionals i la de la Unió Europea de la CEOE, entre altres càrrecs.
Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona (UB), Joan Pujol Segarra va assumir la secretaria general de Foment del Treball el 1983.

Més continguts de