Economia 19/04/2012

L'FMI creu que Espanya s'ha pres "molt seriosament" la reforma bancària

La directora gerent del Fons Monetari Internacional, Christine Lagarde, assegura que el govern espanyol ha anunciat mesures i polítiques "molt bones i lloables"

Efe
1 min

WashingtonLa directora gerent del Fons Monetari Internacional (FMI), Christine Lagarde, ha assegurat avui que el govern espanyol s'ha pres "molt seriosament" els problemes que presenta el sector bancari i que ha aplicat mesures molt positives.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Lagarde ha remarcat, durant la roda de premsa que inicia de manera oficial les trobades de primavera entre el FMI i el Banc Mundial (BM), que Espanya "ha anunciat polítiques i mesures en relació al sector bancari que són molt bones i lloables".

Posteriorment, el president del BM, Robert Zoellick, ha afirmat que Espanya i Itàlia han adoptat mesures "fortes que segur resultaran d'ajuda". Amb aquestes paraules, Zoellick ha volgut remarcar que els dos països, pel gruix de les seves economies, són "crítics" pel futur de l'Erozona.

"La zona euro i la Unió Europea caminaran per una línia prima", ha afegit el president del BM, tot i que les accions de les autoritats europees i del BCE han estat, al seu parer, les correctes.

stats