L'asseguradora Catalana Occident trasllada la seu a Madrid

Argumenta que permetrà desenvolupar el negoci en un marc econòmic i jurídic estable

El consell d'administració del grup assegurador Catalana Occident ha acordat aquest dimarts traslladar la seva seu social a Madrid, al passeig de la Castellana. La decisió s'ha pres, segons un comunicat de la companyia, per "preservar els interessos dels seus clients, treballadors, mediadors i accionistes".

La companyia cotitzada i controlada per la família Serra indica que el canvi de domicili social garanteix que l'activitat pugui desenvolupar-se "amb normalitat i en un marc estable i un entorn de seguretat jurídica i econòmica". D'aquesta manera, assegura, els productes i serveis contractats pels clients "no es veuran afectats per l'actual conjuntura política i social".

L'asseguradora ha indicat que el canvi de seu no implica el trasllat d'empleats, ja que el grup té oficines corporatives i operatives en diverses ciutats espanyoles".

Catalana Occident, amb més de 150 anys d'història i present a mig centenar de països, va obtenir un benefici superior als 190 milions d'euros el primer semestre d'enguany, un 9,4% més que el mateix semestre de l'any anterior.