POLÍTICA
Economia 22/06/2013

Unes 250 persones es manifesten a Barcelona contra els abusos de la banca

L'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya protesten contra els escàndols de les preferents, els desnonaments, les clàusules sòl de les hipoteques i l'augment de comissions

Toni Garganté
1 min
Els manifestants han carregat contra la banca

BarcelonaConcentració de protesta contra el sector financer aquest dissabte al matí a Barcelona. L'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE) ha concentrat unes 250 persones davant la delegació del Banc d'Espanya a Barcelona, a plaça Catalunya, per protestar pel que consideren que és un autèntic memorial de greuges del sector bancari contra la ciutadania.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Protesten contra els escàndols de les preferents, els desnonaments, les clàusules sòl de les hipoteques i l'increment de les comissions bancàries. Han llegit un manifest per deplorar els "abusos de la banca i el sector financer".

I Blesa, al carrer

Dos dies després de la posada en llibertat de l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa, els manifestants han carregat amb duresa contra la impunitat dels responsables del que consideren que ha estat una estafa organitzada. "No volem ser accionistes forçosos de Bankia", "Busco cova d'Ali Babà, m'han robat" o la imatge d'un martell i la llegenda "això ho arreglo jo" han estat alguns dels missatges que han lluït en pancartes els manifestants. La protesta ha començat a plaça Catalunya i acaba davant l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, a la plaça Sant Jaume de la capital catalana.

stats