CIMERA EUROPEA
Economia 28/06/2012

Merkel rebaixa les expectatives sobre la cimera

Els líders europeus podrien aprovar en la trobada d'aquest dijous la compra de bons sobirans amb diners del fons de rescat, sota condicions estrictes per als estats

Laia Forès
1 min
PROTAGONISTA La cancellera alemanya, Angela Merkel, a la foto amb el seu ministre de Finances, Wolfgang Schauble, continua negant la possibilitat de comunitaritzar el deute. Podria accedir, però, a la compra de bons des del fons de rescat europeu.

Brussel·lesEls mercats tindran aquest dijous els ulls posats en Brussel·les, on comença una cimera que, malgrat l'optimisme d'alguns líders europeus, no serà la solució definitiva que salvi l'euro. La cancellera alemanya, Angela Merkel, es va encarregar d'esvair l'eufòria: "És un error pensar que podem celebrar una cimera i que després els mercats es calmaran miraculosament", va dir ahir.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Sobre la taula es posaran alternatives per calmar els mercats. La que pren més força és aprovar la compra de bons sobirans amb diners del fons de rescat, sempre amb condicions estrictes per als estats.

Podeu llegir l'article complet a l'Ara Premium.

stats