Publicitat
Publicitat

Netflix supera les expectatives dels inversors i es dispara a borsa

La plataforma de continguts audiovisuals va guanyar 51,4 milions de dòlars el tercer trimestre

Les noves estrenes han esvaït els dubtes que els inversors tenien sobre el creixement de Netflix. La plataforma de continguts audiovisuals ha disparat un 20% la seva cotització després de superar les seves pròpies expectatives de captació d'usuaris. A finals de setembre la impulsora de 'House of Cards'  tenia 86,7 milions de subscriptors, 3,2 milions més que l'any anterior i un creixement superior al de 2,1 milions que tenia previst. En trimestres previs, Netflix havia crescut menys del que els inversors esperaven. 

Aquests bons resultats arriben poc després de l'estrena de nous continguts originals com 'Stranger things'. El tercer trimestre d'aquest any Netflix va guanyar 51,4 milions de dòlars, un 75% més que el mateix període de fa un any. A banda, els ingressos de la companyia van arribar als 2.290 milions de dòlars, dels quals 850 procedeixen de mercat internacional. 

Netflix vs. HBO: assalt al tron de les sèries

Netflix va néixer com una empresa de lloguer de DVD, però es va reconvertir a la distribució de continguts audiovisuals per internet, tot i que encara conserva part d'aquest negoci. Amb aquesta estratègia, Netflix no para d'expandir-se arreu del món. A Espanya va arribar ara fa gairebé un any, el 20 d'octubre del 2015. Un dels pocs països on encara no està disponible és a la Xina, on Netflix preveu llicenciar continguts per a proveïdors 'online' locals en comptes d'oferir la seva pròpia plataforma. Allà aquesta companyia topa amb restriccions polítiques locals i amb Alibaba com a principal rival

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT