Economia 29/12/2011

L'amo de Zara compra per 400 milions la Torre Picasso de Madrid

La constructora FCC ha venut també les seves seus corporatives de Barcelona i de la capital de l'Estat per 60 milions d'euros, però no ha precisat els noms dels compradors

Efe
1 min

MADRIDEl grup constructor i de serveis Fomento de Construcciones y Contratos (FCC) ha venut l'edifici Torre Picasso, a Madrid, a la societat Pontegadea Inmobiliaria, que pertany al fundador i principal accionista d'Inditex, Amancio Ortega, per 400 milions d'euros. FCC ha venut també les seves seus corporatives de Barcelona i Madrid, situades als carrers Balmes i Federico Salmón, respectivament, per 60 milions d'euros, encara que no ha precisat els noms dels compradors.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La constructora, controlada per Esther Koplowitz, emmarca aquestes operacions en el seu "pla de rotació d'actius no estratègics" amb l'objectiu "d'enfortir l'estructura financera" del grup. Els fons obtinguts amb aquestes desinversions contribuiran a reduir l'endeutament de FCC i alliberaran recursos per seguir finançant els negocis bàsics del grup: serveis mediambientals, infraestructures i energies renovables.

stats