Publicitat
Publicitat

DEUTE

Papandreu diu que arribarà "fins al final" per aplicar els ajustaments a Grècia

"Avançarem cap als grans canvis i assumirem totes les decisions necessàries", diu el primer ministre grec

El primer ministre grec, Iorgos Papandreu , ha afirmat avui a la ciutat de Salònica que arribarà " fins al final" per complir amb els ajustos i reformes a què s'ha compromès i poder així rebre un segon paquet de rescat que permeti al país esquivar la fallida .

"Grècia complirà amb la seva paraula i estem decidits a aplicar les decisions del 21 de juliol. I arribarem fins al final" , ha dit Papandreu en la inauguració d'una trobada empresarial en aquesta ciutat del nord de Grècia .

Ha tornar a fer una crida a la unió per afrontar els durs canvis que requereix el país : "Deixem de banda els nostres interessos personals i lluitem junts per demostrar com n'estan d'equivocats els que aposten per una Grècia fora de l'euro " .

" Avançarem cap als grans canvis i assumirem totes les decisions necessàries " , ha assegurat en referència a les reformes estructurals i privatitzacions per valor de 78.000 milions fins al 2015 que va aprovar el Parlament el juny .

A canvi , l'eurozona va decidir oferir a Grècia un nou rescat de 160.000 milions d'euros , després dels 110.000 milions del primer paquet d'ajuda de maig del 2010.

" Qualsevol altra decisió és perillosa per a Grècia i els seus ciutadans " , ha subratllat Papandreu .

També el titular de Finances i viceprimer ministre grec, Evangelos Venizelos , ha insistit que Atenes complirà els seus compromisos .

"Qui creu que Grècia ha fet fallida o no cap esperança està clarament fora de la realitat " , ha destacat .

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT