Publicitat
Publicitat

ERC dóna suport a una hipotètica vaga general el 29 de març

El diputat Joan Tardà ha fet aquest anunci al Congrés de Diputats. Un diputat d'Amaiur discuteix amb la vicepresidenta de la mesa del Congrés. El partit abertzale també dóna suport a la vaga, tot i que els sindicats encara no l'han convocat oficialment

El diputat d'ERC al Congrés de Diputats, Joan Tardà, ha fet avui una “crida” als “ciutadans dels Països Catalans” perquè participin en una hipotètica vaga general el 29 de març, la qual cosa el diputat ha donat per feta, tot i que els sindicats encara no l'han convocat oficialment.

En el ple del Congrés que convalidarà avui la reforma laboral, Tardà ha demanat també que es doni suport a les manifestacions que tindran lloc aquest diumenge contra la reforma. “Cal fer-los entendre que cal anar enrere”, ha dit.

Posteriorment, el grup parlamentari d'Amaiur també ha donat suport a la possible vaga general. Ho ha anunciat el seu diputat Sabino Cuadra, que ha discutit amb  la vicepresidenta primera de la mesa del Congrés, Celia Villalobos, sobre el temps que disposava per parlar a la tribuna.

Etiquetes

Més continguts de