CIUTATS

Recoder ratifica que estacions com Muntanya o Manuel Girona de la L9 no es faran d'entrada

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha ratificat avui, tal com va avançar l'ARA, que algunes estacions de la L9, com Muntanya o Manuel Girona, no es faran d'entrada a causa de la crisi

Recoder ha afirmat avui que la Generalitat es planteja deixar estacions temporalment sense obrir de la L9/L10 del metro de Barcelona i que "no descarta" aturar alguna de les tuneladores que treballen en l'obra per fer front a l'ajustament pressupostari que prepara el Govern, malgrat que ha avisat que "alentir" l'execució de la infraestructura no solucionaria el dèficit de la Generalitat. Recoder ha assegurat que la línia 9 té al darrere un "exercici d'enginyeria financera digne d'anàlisi a les escoles de negoci". El conseller ha afirmat que el seu departament està avaluant el cost d'aturar alguna tuneladora, que és "important" en qualsevol cas.

Durant una conferència al Cercle d'Infraestructures aquest matí, el conseller també ha explicat que, de les 52 estacions de la línia, "potser no caldrà fer-les totes d'entrada", i que se'n podrien obrir algunes i deixar-ne altres de "preparades" per quan es puguin incloure en el pressupost.

Recoder ha afegit que Territori i Sostenibilitat no té "cap decisió presa", però que s'estudien les possibilitats d'anar "avançant" en l'obra i anar-ne rebaixant el cost.

Més continguts de