Publicitat
Publicitat

LABORAL

Ricoh obrirà un nou centre de serveis compartits a Sant Cugat del Vallès

La companyia japonesa crearà 250 llocs de treball

La multinacional japonesa Ricoh, proveïdora de solucions tecnològiques i serveis de gestió documental, invertirà un total de 7 milions d’euros en la posada en marxa d’un centre de serveis compartits a Sant Cugat del Vallès, que incorporarà 250 llocs de treball.
 
Així ho ha confirmat avui el conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, després de mantenir una reunió de treball amb Ian Winham, vicepresident executiu i director financer de Ricoh Europe, i altres directius de la companyia.

Les tasques que durà a terme el nou centre de serveis compartits són, principalment, l'administració de vendes, facturació, cobrament i comptabilitat de Ricoh.
 
El conseller d’Empresa i ocupació, F. Xavier Mena, ha assenyalat que aquesta inversió “confirma que Catalunya continua sent un lloc atractiu perquè multinacionals d’arreu del món com Ricoh, des del Japó, decideixin ubicar-se aquí”.

El projecte ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia –l’àrea d’atracció i promoció d’inversions del departament d’Empresa i Ocupació.


 


2018 anàlisi

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT