Publicitat
Publicitat

Trobada "cordial" entre el nou president de Sacyr i Brufau

La reunió s'ha produït en menys de 24 hores després de la destitució de Luis del Rivero

El recentment nomenat president de Sacyr Vallehermoso, Manuel Manrique, s'ha reunit avui amb el màxim executiu de Repsol, Antoni Brufau, i han qualificat la trobada de "profitosa i cordial". Manrique ha acudit a la seu de la petroliera en menys de 24 hores després d'accedir al càrrec, i després de la destitució de Luis del Rivero al capdavant del grup constructor i de serveis.

També han assistit a la trobada el nou vicepresident primer de Sacyr Vallehermoso, Demetrio Carceller, i el conseller Pedro del Corro, representant de Torreal, societat de Juan Abelló, qui ha passat a ocupar la vicepresidència segona del grup companyia. Així, Carceller i Abelló lideraven el sector que des de fa mesos mantenia fortes desavinences amb Del Rivero.

Els directius s'han reunit amb Brufau durant una hora i mitja, i han discutit sobre el pacte que en el seu moment va signar Del Rivero amb la petroliera mexicana Pemex per controlar prop del 30 % de Repsol de teló de fons. El grup constructor i de serveis i Pemex trencaran, previsiblement, l'acord que va aguditzar les desavinences existents entre els accionistes de Sacyr Vallehermoso.

Més continguts de