Publicitat
Publicitat

AUTOMOCIÓ

Seat preveu vendre 4.000 cotxes a la Xina a partir del març i obrirà 15 concessionaris

L'empresa del grup Volkswagen estrena seu a Pequín per desplegar l'estratègia d'expansió al mercat asiàtic, con començarà venent el León i l'Ibiza

Seat s'endinsa a la Xina i accelera els acords amb distribuïdors per començar a vendre cotxes a partir del març del 2012. L'empresa preveu vendre 4.000 unitats al gegant asiàtic fins a final de l'any que ve, segons ha explicat el president, James Muir.

Ja ha tancat acords amb 12 distribuïdors, però espera arribar als 15 concessionaris quan comencin les vendes al mercat xinès. El primer model que es comercialitzarà serà el León i, a partir del segon semestre del 2012, arribarà també l'Ibiza. Muir ha afegit que Seat ha decidit dur també l'Alhambra cap a finals de l'any que ve.

Des del Saló de l'Automòbil de Guangzhou, Muir ha destacat que Seat comença així "un capítol apassionant de la seva història, que confia que aporti molts èxits a la marca.

El fabricant no es planteja, de moment, fabricar cotxes a la Xina i les comandes d'aquell mercat sortiran de les línies de producció de Martorell (en el cas del León i l'Ibiza) i de la planta de Portugal, on es fa l'Alhambra.

El president de Seat, James Muir, ha assegurat que així comença "un capítol apassionant" en la història de la marca. Muir ha dit des del Saló del l'Automòbil de Guangzhou que l'aterratge al país asiàtic se centrarà en les grans ciutats en una primera fase i abordarà d'altres grans nuclis urbans en una segona etapa.

La xarxa de concessionaris s'estendrà inicialment per ciutats com Pequín, Shanghai, Chongquing i Guangzhou.

Els Seats que es venguin a la Xina (primer el León i mesos més tard l'Ibiza) sortiran de al fàbrica de Martorell.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT