EMPRESA
Economia 17/05/2012

Sharp dissenyarà a Cornellà alguns dels seus televisors per al mercat europeu

La multinacional japonesa va tancar l'any passat la seva única fàbrica a Espanya

Efe
1 min

BarcelonaLa multinacional japonesa Sharp ha inaugurat avui la seva nova seu central a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), que pretén convertir en un centre d'excel·lència per a l'electrònica de consum del grup a Europa, en què es dissenyaran i desenvoluparan alguns dels televisors de la marca.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Sharp, que l'any passat va tancar la seva única fàbrica a Espanya, a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), ha decidit ubicar a Cornellà la seva nova direcció europea d'electrònica de consum, que comprèn la planificació i el control, així com el disseny i el desenvolupament de productes d'electrònica per al mercat europeu.

"Des d'aquest centre a Barcelona es liderarà un procés de planificació empresarial integrat, que respon al nou model d'operacions paneuropeu impulsat per Sharp Corporation", ha explicat avui el màxim responsable de Sharp Europa, Paul Molyneux.

Sharp es va instal·lar a Catalunya el 1986 amb l'objectiu de fabricar televisors i altres productes per al mercat europeu, així com per distribuir els productes de la firma als mercats espanyol i portuguès.

Després de més de 15 milions de televisors fabricats, la companyia va decidir vendre totes les instal·lacions productives de Sant Cugat al grup Nortia el setembre de 2011.

stats