Zambal compra la seu de Gas Natural a Madrid per 120 milions

La companyia encara té tres immobles per vendre a la capital de l'Estat

La socimi -societat immobiliària amb avantatges fiscals- Zambal Spain ha formalitzat la compra de la seu de Gas Natural Fenosa a Madrid, per 120 milions d'euros, segons ha informat aquesta companyia al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), on cotitza.

La seu de Gas Natural a Madrid (heredada de Fenosa) està situada a la avinguda de San Luis. És un edifici amb una superfície bruta d'uns 32.000 metres quadrats i 979 places d'aparcament. Gas Nartural continuarà ocupant l'edifici com a llogater.

Per comprar l'edifici Zambal ha formalitzat un préstec amb Altaya, que és el seu principal accionista, per 114 milions euros.

Gas Natural va posar en marxa fa uns mesos un procés de venda d'actius immobiliaris a Madrid amb un procediment de 'sale and lease back', és a dir, de venda dels edificis per continuar com a llogater.

Malgrat les diferents ofertes, la de Zambal és la que s'ha imposat en el cas de la seu principal de la companyia catalana a Madrid, però encara té diversos edificis per vendre's a la capital, com l'antiga seu de Gas Natural a la avinguda d'Amèrica, i els complexos d'Acanto i Antonio López.