Economia 25/06/2019

L'agència de viatges online eDreams guanya un 52% menys pel cost de refinançament

La companyia amb seu operativa a Barcelona va assolir uns beneficis de 9,5 M€ l'últim exercici

Paula Solanas
1 min
Dana Dunne: “Hi ha aerolínies atrapades en el segle XIX”

BarcelonaL'agència de viatges online eDreams està a punt de tancar el seu cicle de transformació. La companyia amb seu operativa a Barcelona va tancar el seu últim exercici amb uns guanys de 9,5 milions d'euros, un 52% menys pels costos de refinançament dels seus bons. Aquesta operació li va suposar un desgast de prop de 28 milions d'euros que preveu amortitzar en els pròxims cinc anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Després d'alguns anys de mals resultats, el 2015 l'agència de viatges per internet va arrencar una nova estratègia per diversificar els seus ingressos que comença a donar fruits. Així doncs, eDreams va facturar un total de 533 milions d'euros, un 5% més que en l'exercici anterior. De fet, el seu conseller delegat, Dana Dunne, va assegurar que s'han superat les previsions.

En aquest sentit, el 44% dels ingressos ja provenen de fonts diferents del seu negoci tradicional, la reserva de vols. De fet, la contractació de productes addicionals com ara hotels, lloguer de cotxes i assegurances ha superat per primera vegada el negoci relacionat amb les aerolínies.

stats