Economia 11/02/2019

Amazon treu dues noves línies de mobles i augmenta la competència amb Ikea

El gegant nord-americà continua ampliant la seva gamma de productes per a la llar

Ara
1 min
Un camió entrant ahir al nou centre d’Amazon al Prat de Llobregat.

BarcelonaLa multinacional de comerç online Amazon ha tret al mercat dues noves marques de mobles per a la llar, que se sumen a la gamma d'aquest tipus de productes que ja ofereix la companyia, segons un comunicat. Amb aquest llançament, Amazon augmenta la seva aposta per competir amb un altre gegant minorista, en aquest cas la sueca Ikea.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les dues marques són Movian, que ofereix mobles de disseny funcional d'inspiració escandinava, i Alkove, que compta amb productes de gamma alta, amb disseny i material de qualitat més alta. Les dues línies inclouran mobles, però també articles d'il·luminació i de roba per a la llar. A més, l'empresa nord-americana ja té altres marques pròpies de mobles.

En el cas d'Espanya, la companyia presidida per Jeff Bezos també ha començat a comercialitzar els seus primers productes alimentaris, així com de cosmètica, alimentació per a mascotes i un servei de llista de noces, productes que ja ofereix en altres mercats. D'aquesta manera, Amazon continua ampliant la seva oferta per convertir-se en una empresa el màxim de transversal dins del comerç minorista per internet.

stats