Economia 13/08/2012

Anna Fornés: "L'empresa que no cuidi la gent serà un desert de talent"

En una entrevista a l'ARA, la directora de la Fundació Factor Humà, experta en gestió dels recursos humans, parla de per què és imprescindible la comunicació interna a les empreses

Ariadna Trillas
1 min
Anna Fornés : "L'empresa que no cuidi la gent serà un desert de talent"

BarcelonaAl capdavant de la fundació Factor Humà, que fa 15 anys va promoure Mercè Sala, Anna Fornés batalla per sensibilitzar sobre la importància de les persones a les empreses. En una conversa amb l'ARA, fa reflexions com les següents:

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"[Em van acomiadar] l'endemà de reincorporar-me de la baixa de maternitat. Era responsable de formació d'una multinacional. [...] Volien que continués viatjant 15 dies cada mes. El que era el meu cap no va permetre que em recol·loquessin. I ningú ho va aturar. Em vaig sentir com si m'haguessin espremut com una llimona mentre vaig ser útil"

"La comunicació és ara més important que mai. Hi ha treballadors que s'han assabentat que els acomiadaven per un mitjà de comunicació. És lamentable"

"Qui fa les coses malament quedarà a la memòria de tots. Quan arribi la recuperació, els treballadors ara 'segrestats' per l'elevat atur marxaran. L'empresa que durant la crisi no hagi cuidat la gent serà un desert, quedarà buida de talent"

Llegiu l'entrevista a l'Ara Premium.

stats