Economia 15/06/2017

Antoni Abad, reelegit president de la patronal Cecot fins al 2021

Complirà el quart mandat al capdavant d'aquesta patronal

Ara
1 min
Antoni Abad: “L’Àrea Vallès no  pot ser una subordinada de l’AMB”

BarcelonaAntoni Abad ha estat reelegit president de la patronal Cecot fins al juny del 2021, en el que suposarà el seu quart mandat consecutiu al capdavant d'aquesta organització empresarial amb seu a Terrassa.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En un comunicat, Cecot ha informat que Abad, que era l'únic candidat que optava a la presidència, va ser reelegit ahir a la nit per aclamació dels membres de l'assemblea d'aquesta patronal. D'aquesta manera, Abad iguala el nombre de mandats del seu predecessor en el càrrec, Eusebi Cima.

Durant la seva intervenció, Abad va garantir que Cecot "continuarà intensificant l'acció directa davant els organismes pertinents per denunciar greuges com el sobrecost de l'energia, l'ús indegut dels fons de formació, el retard en les infraestructures o bé el canvi del model de formació professional".

Pols i pau amb Foment

En el seu últim mandat, Abad va protagonitzar una polèmica amb Foment del Treball pel fet que Cecot estengués la seva activitat més enllà del zona del Vallès. En concret, Cecot va elegir Barcelona per celebrar el seu sopar i entrega de guardons anual, una decisió que la patronal que presideix Joaquim Gay de Montellà va percebre com una extralimitació en les seves competències.

En aquest clima de desavinences, Abad va arribar a anunciar que es presentaria com a candidat a presidir Foment del Treball. Però al febrer, Foment i Cecot van segellar la pau i van acordar que Cecot reconeixia "la representativitat de les organitzacions territorials de Foment als seus respectius territoris". En qualsevol cas, Cecot ja ha anunciat que aquest any tornarà a celebrar la seva trobada anual, denominada la Nit de l'Empresari, a Barcelona.

stats