Economia 25/05/2015

Banc Sabadell i el BEI destinaran 500 milions d'euros al finançament de pimes

Els fons es dedicaran a empreses del sector industrial i de serveis, per a projectes d'inversió i necessitat de capital circulant

Ara
1 min
Jaume Guardiola, conseller delegat de Banc Sabadell, i Román Escolano, vicepresident del BEI.

BarcelonaEl Banc Sabadell i el Banc Europeu d'Inversions (BEI) destinaran 500 milions d'euros al finançament de projectes d'inversió de pimes. Jaume Guardiola, conseller delegat de Banc Sabadell, i Román Escolano, vicepresident del BEI, han signat un acord pel qual cada entitat aportarà la meitat dels fons, segons han informat aquest dilluns el Sabadell.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'objectiu del projecte és que empreses del sector industrial i de serveis obtinguin finançament a uns tipus d'interès i en uns terminis més avantatjosos. D'aquesta nova línia de finançament, se’n podran beneficiar les pimes de fins a 250 empleats i empreses de mitjana dimensió amb una plantilla de fins a 3.000 persones.

Les primeres rebrien un finançament de fins a 25 milions d'euros i les de mitjana dimensió fins a 50 milions. Aquest nou anunci s’afegeix als més de 2.000 milions d'euros que ja s'han concedit en condicions favorables a petites i mitjanes empreses a través dels acords entre aquestes dues entitats.

stats