Economia 24/10/2014

Bankia detecta frau en onze operacions de Bancaja, a la portada d' 'Expansión'

'El Economista' destaca els crèdits tous de Caja Madrid a directius de Realia i 'Cinco Días' la interconexió energètica amb Europa

Ara
1 min

BarcelonaLa premsa econòmica d'aquest divendres recull operacions sospitoses relaciones amb la antiga Caja Madrid, la cimera europea en la que s'ha parlat de la interconexió dels sistemes de distribució de gas i electricitat, i fa diverses lectures de les dades de l'atur conegudes dijous.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Expansión: "Bankia detecta frau en onze operacions de Bancaja", destaca el diari, que també es fixa en que "Coca-Cola ascendeix a Marcos de Quinto a la direcció mundial de màrqueting".

Expansion

Cinco Días: "España, clau europea del gas", destaca a tota portada dient que, davant la crisi d'Ucraïna, Europa millorarà les interconexions perquè l'Estat rep gas directament a través dels gasoductes del Magreb. De l'EPA, destaca que "L'ocupació privada creix ja a un ritme del 2%".

Cinco Días

El Economista: "La cúpula de Realia (que era la immobiliària de Caja Madrid) va tenir crèdits tous de Blesa abans de sortir a borsa". De l'EPA, destaca que "Més d'un terç de la nova ocupació és d'autònoms".

Economista
stats