Economia 02/06/2014

El saló Bizbarcelona oferirà un potencial inversor de 100 milions per alls emprenedors

Donarà solucions perquè pimes i emprenedors accelerin els seus negocis i exportin

Xavier Grau
1 min
Ajudar a accelerar el negoci, objectiu del BizBarcelona

BarcelonaEl saló Bizbarcelona que es celebrarà el 4 i 5 de juny a la Fira de Barcelona oferirà un potencial inversor de 100 milions d'euros per als emprenedors, segons ha explicat aquest dilluns el director de la mostra, Aleix Planas. Aqt potencial l'aportarà business angels, companyies de capital risc, clubs d'inversors, entitats bancàries i d'estalvi i plataformes de crowfunding, que estaran presents a la fira escoltant les propostes dels emprenedors.

El saló Bizbarcelona tindrà 178 conferències i workshops en els que hi participaran 328 ponents. El saló comptarà amb cinc blocs temàtics: vendes i internacionalització, marketing 2.0, xarxes socials i e-commerce, finançament i gestió empresarial, innovació en productes i serveis i noves tendències i oportunitats.

Entre els ponents que hi passaran destaquen Manel Sort, director de l'estudi a Barcelona de King, la companyia capdavantera en jocs socials online creadora del popular Candy Crush; Josep Maria Lloreda, president de KH Lloreda; o Javier Alvira, director de Market Place d'Amazon a Espanya.

En aquesta edició es posarà especial focus en la sortida de les empreses i emprenedors als mercats exteriors. La Cambra de Comerç, Caixabank i Acció donaran a conèixer els seus programes d'exportació i assessoraran sobre com abordar els mercats externs. De la seva banda, la Generalitat presentarà Catalunya Emprèn i els seus programes, que aquest anys pensen arribar a 25.000 persones, impulsar la creació de 4.300 empreses i consolidar-ne 4.500 més. El saló contarà amb un centenar d'expositors (proveïdors d'internet, hosting, consultoria i formació, assessoria fiscal i laboral, i altres de serveis a les empreses) i també hi haurà un apartat, Fail Con, per explicar que molts emprenedors, abans de triomfar, han tingut fracassos.

stats