Economia 01/02/2019

La borsa castiga CaixaBank i el Sabadell pels resultats del 2018

Les accions de les dues entitats pateixen fortes caigudes al llarg de tota la jornada

Ara
1 min
Un inversor observa les cotitzacions a les pantalles de la borsa de Pequín.

Les accions de CaixaBank i el Banc Sabadell estan patint fortes caigudes arran de la presentació dels resultats de l'exercici 2018. A mitja jornada, els títols de les dues entitats lideraven les pèrdues d'entre les empreses de l'Íbex-35, amb caigudes del 8,95% en el cas del Sabadell i del 6,79% en el de CaixaBank.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El Sabadell ha anunciat aquest matí que retallava a la meitat els beneficis de l'any passat en comparació amb el 2017, a causa de les dificultats de l'empresa per implementar la migració tecnològica de la seva filial britànica TSB.

En el cas de CaixaBank, en canvi, tot i l'augment del 18% dels beneficis, també ha estat castigada als mercats. El grup financer va tancar el 2018 havent-se desprès de la seva participació a l'energètica Repsol i amb l'anunci d'un expedient de regulació d'ocupació per acomiadar 2.157 treballadors.

A diferència dels dos bancs, el BBVA, l'altra entitat espanyola que ha presentat resultats, només està perdent un 0,87%. L'Íbex-35 queia un 1,06% i se situava en 8.960,50 punts.

stats