Economia 27/09/2013

Cacaolat tanca la planta de Saragossa, on treballen 47 persones

La fàbrica lletera d'Utebo produïa només al 7% de la seva capacitat total, segons l'empresa, que estudiarà si pot recol·locar part de la plantilla en altres plantes

Efe
1 min

BarcelonaCacaolat ha anunciat aquest divendres el tancament de la planta lletera d'Utebo, a Saragossa, on treballen 47 persones, i ha justificat la mesura per la poca activitat productiva que ha registrat el darrer any.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les instal·lacions no han pogut superar la pèrdua de clients i la greu crisi que va provocar el llarg procés concursal de Cacaolat el 2011, segons ha explicat l'empresa.

Segons Cacaolat, la planta d'Utebo té capacitat per processar més de 90 milions de litres de llet però el 2012 ha estat produint per sota del 7% de la seva capacitat total.

L'empresa assegura que s'ha vist obligada a prendre "mesures dràstiques" de reducció de costos i adequació de la seva estructura a les necessitats actuals del mercat.

Malgrat que en els últims mesos s'ha registrat una lleu recuperació, la direcció ha assegurat que la pèrdua de clients arran del llarg procés concursal i l'actual crisi del sector lacti forcen a tancar la fàbrica.

L'empresa ha assegurat que estudiarà si algun dels treballadors que treballen a Utebo pot ser recol·locat en altres plantes del grup.

stats