Economia 08/01/2015

La Cecot es mostra "expectant" davant el procés català i critica la democràcia "amb minúscules" a Espanya

Es queixa que els pressupostos es tractin com una arma per a la "batalla partidista"

Elena Freixa
1 min
Antoni Abad / CECOT

TerrassaEl president de la patronal vallesana Cecot, Antoni Abad, ha confiat en un any de canvis a tots els nivells aquest 2015. Pel que fa a l'entorn polític català, però, s'ha limitat a dir que l'organització està "expectant" davant el següent moviment en el procés sobiranista. "Hem de veure com els polítics donen continuïtat al que hem viscut el 2014", ha subratllat l'empresari en el primer contacte amb la premsa per valorar les perspectives de cara al nou any.

Abad ha recordat que la Cecot sempre ha defensat el dret a consultar la ciutadania com un element de qualitat democràtica i ha criticat que Espanya hagi demostrat que té encara una "democràcia amb minúscules".

Sobre el debat dels Pressupostos de la Generalitat, ha lamentat que es tractin com una eina per a la "batalla partidista" i s'oblidi que haurien de ser un instrument molt més treballat i pactat amb la societat catalana "per anar tots millor". S'ha mostrat partidari, en qualsevol cas, que es pacti un nou pressupost i no es prorrogui l'anterior, sigui quin sigui l'escenari polític.

stats