Economia 28/10/2015

Rosell creu que seria "un miracle" que Catalunya pogués crear una hisenda pròpia en dos dies

E. F.
1 min
El president de la CEOE diu que Catalunya també ha de treballar per reduir el dèficit

BarcelonaEl president de la CEOE, Joan Rosell, ha rebut la declaració de ruptura del Parlament català amb rebuig i incredulitat. "No és el primer cop que es vota alguna cosa així", ha dit el líder de la patronal espanyola, i ha afegit que no creu que la creació d'una Hisenda catalana pugui fer-se en dos dies per la complexitat que comporta. "Que es posi en marxa d'un dia per l'altre seria un miracle i jo no hi crec", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Malgrat tot, Rosell veu "difícil" que s'arribi a la suspensió de l'autonomia de Catalunya. L'empresari, que ha inaugurat a Barcelona el congrés de l'AECOC -la patronal que aglutina les empreses de gran consum a Espanya- ha instat als polítics a parlar per trobar solucions per no deixar més temps aquest tema "sense control".

Davant les tensions independentistes i amb les eleccions generals de fons, Rosell ha instat a blindar la permanença a Europa per no truncar els guanys de competitivitat de les empreses a Espanya. També ha demanat als partits reformes "més valentes".

stats