Economia 28/08/2017

Coca-Cola ofereix un milió de dòlars a qui descobreixi un edulcorant natural

La multinacional vol reduir l'ús de sucres en les seves begudes

Agències
1 min
anunci coca-cola / EFE /ANDY RAIN

BarcelonaCoca-Cola ha llançat el repte 'The sweetener challenge' a nivell mundial en el qual ofereix fins a un milió de dòlars (837.538 euros) als científics que descobreixin nous edulcorants, d'origen natural i segurs per a l'alimentació, que permetin endolcir begudes i aliments.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En concret, la multinacional de begudes refrescants, que s'ha marcat en el seu full de ruta reduir l'ús de sucres, té com a objectiu atreure la innovació a l'entorn dels edulcorants, segons ha informat en un comunicat.

La companyia ha llançant dues campanyes a la plataforma HeroX que busquen donar suport al compromís de la multinacional amb la innovació i la renovació del seu catàleg de begudes, mentre continua buscant ingredients que satisfacin els nous gustos dels consumidors.

"Busquem millorar i renovar els nostres ingredients, i som conscients que les idees més increïbles poden estar a qualsevol racó", diu l'empresa. "Aquests desafiaments estan lligats al nostre desig de seguir elaborant begudes que els nostres consumidors vulguin beure i a la nostra aposta per anar sempre més enllà per seguir creant aquest sabor que li agrada a la gent, però amb menys o sense sucre", ha explicat el cap d'innovació de Coca-Cola, Robert Long.

Coca-Cola ha anunciat aquest any la seva estratègia per ser una companyia total de begudes modificant el seu model operatiu i de creixement per alinear-lo amb els nous hàbits de consum i les preferències de la gent, i ha apostat per reformular les seves receptes, reduir el contingut de sucre i apostar per nous productes per ampliar la seva cartera.

stats