Economia 25/06/2015

Colau es reunirà amb Isidre Fainé per abordar el problema dels desnonaments

El president de CaixaBank serà el primer d'una ronda d'entrevistes amb els principals representants d'entitats bancàries

Europa Press
1 min
Ada Colau assenyala la banca: "Tenen les mans tacades de sang"

BarcelonaL'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, començarà a reunir-se amb les entitats bancàries i, primer de tot, amb el president de CaixaBank, Isidre Fainé. A més, Colau ha convocat de manera extraordinària per a dimarts que ve una comissió mixta de prevenció per abordar els desnonaments.

En una roda de premsa després de la segona comissió del govern municipal, el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, ha dit que les reunions amb les entitats financeres, que assegura que encara no són a l'agenda, representaran una primera ronda de contactes per abordar la qüestió dels desnonaments.

La mateixa alcaldessa serà qui presidirà la comissió per la prevenció dels desnonaments per analitzar la "situació d'emergència", i hi assistiran representants directes dels districtes més afectats: Nou Barris, Sants i Ciutat Vella. També hi assistiran entitats bancàries, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), entitats del tercer sector i representants de la Generalitat.

stats