INDÚSTRIA
Economia 08/03/2011

CCOO recorda a Derbi que té un compromís signat per mantenir els llocs de treball

Fa només un any que sindicats i empresa van arribar a un acord per mantenir l'ocupació. El grup Piaggio ha fet públic que prepara el trasllat de la producció cap a altres fàbriques d'Itàlia.

Efe
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, ha recordat avui a Derbi que té un acord en vigor "signat fa només un any" per mantenir l'ocupació, en referència a la possibilitat que Piaggio estigui ultimant el tancament de la seva fàbrica de Martorelles després d'anunciar que s'endú la producció a d'altres fàbriques a Itàlia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Gallego ha indicat que el sindicat ha rebut informacions que apunten al tancament, però ha recordat que la multinacional italiana "va signar amb els sindicats fa un any un acord per presentar un pla industrial i per mantenir l'ocupació" al centre, on treballen més de 200 persones.

El responsable de CCOO de Catalunya ha fet aquestes declaracions abans de participar en l'acte d'homenatge a la dona treballadora que ha celebrat avui el seu sindicat a Barcelona. Per Gallego, "el possible tancament de Derbi és més greu per la situació general que viu el sector, després que s'hagi presentat l'ERO de Yamaha".

Ha demanat que la Generalitat "prengui una postura activa en la defensa del sector de la motocicleta, que històricament ha estat molt important a Catalunya". "Des de la Generalitat caldria desplegar polítiques actives per defensar l'ocupació en el sector i no perdre un altre centre productiu d'aquest tipus", ha manifestat Gallego.

stats